keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Pennut jo 5 viikkoa

Pennut ovat nyt asuneet meillä pari viikkoa ja sunnuntaina tulikin 5 viikkoa mittariin. Vieraita on käynyt runsaasti ja arki on aikamoista hässäkkää eikä blogillekaan ole jäänyt aikaa.

Pennut ovat hurmaavia, söpöja ja tempperamenttisen oloisia viikareita. Hieman kauhulla odotan mitä viimeiset kaksi viikkoa tuleekaan tuomaan... Yöt ne onneksi nukkuu sen verran hyvin, etten herää niiden pitämään meteliin, harvemmin ne päivisinkään aitauksessaa protestoi siellä oloa, mutta samantien kun tajuavat että vapaus koittaa on hässäkkä melkoinen.

Ulkoillaan aina kun sää salliin, ja ellei nyt ihan hurjaksi rupea niin käydään useita kertoja sitten vaikka lyhyitä aikoja. Myös ensimmäinen autoilu tehtiin, ja kiitos ajoituksen pennut nukkuivat koko reissun hyvin tyytyväisinä. Pennut ovat myös leikkineet paljon meidän koirien Visan ja Niitin kanssa, ja opiskelleet koirana olemista tälläkin tavalla.

Pennut ovat tosi tasaisia, kaikki todella reippaita ja rohkeita, sosiaalisia ja selvästi nauttivat ihmisten huomiosta. Muutama hieman tempperamenttisempi tyyppi näyttää tähänkin porukkaan osuneen ja myös vilkkaudessa näyttää olevan odotettuja eroja. 

Pennut menevät ensi viikolla pentutestiin tiistaina Pekka Korrille ja keskiviikkona on sitten silmäpeilaus, sirutus ja eläinlääkärin tarkastus Apexissa. Sen jälkeen sitten vihdoin pitäisi tehdä viimeiset säädöt kotiasioihin. Neljällä pennulle näyttää olevan kodit odottamassa, mutta kolmanne  tytöt tulevaa kotia vielä mietitään. Parikin kotiehdokasta sitä on käynyt katsomassa, mutta yllättäin koen todella vaikeana antaa kaikkia pois. Kotiin ei kyllä voi yhtään jättää lopullisesti, mutta sen verran otettiin aikalisää että katson nyt vielä ainakin viikon mitkä omat fiilikset ovat. Jospa joku ennestään tuttu, lähellä asuva toko/pk-ihminen sen tahtoisi, ettei tarvitse itse pitää.. :D

Tällä viikolla olisi tarkoitus käydä ainakin hallilla vielä pariin otteeseen, ja toki autoilemassa. Viikonloppuna on taas lisää vieraita luvassa, kun muutama tuleva pennun omistaja tulee vielä katsomaan pentuja ja tutustumaan. 

Kiitos marraskuun, ei mitään kuvia saa otettua. Joskus tsägällä pihalla onnistuu joku kuva, mutta aikamoista taiteilua etenkään kun kuvaaja ei ole mikään valokuvausammattilainen.


Huhuu söpöliini

Jenkka on aika vipeltäjä

Voihan Kahvi <3

Linnatuuli tuntuu välillä oikein poseeraavan

Veljet kuin ilveksi

Silli ei paljon kuvissa ehdi poseeraamaanEi kommentteja:

Lähetä kommentti