sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Viimeistä tiineysviikkoa elellään


Rae perintölaatikossa, tässä samassa se on itsekin
 viettänyt ekat viikkonsa.


Kävin tänään taas moikkaamassa Raetta, ja samalla vein pentulaatikon ja muut tykötarpeet Hanskulle. Rae muistuttaa aika käpylehmään, maha on aika pullea mutta tuskin siellä siltikään armeijaa lymyää. Röntenissä ei tällä kertaa käyty, koska uskoisin että siellä nyt ainakin se ultrassa nähty määrä on, eikä se kuva auta yhtään niiden pentujen ulos tulossa kuitenkaan. Toki ei tarvitsisi sitten arvailla, mutta kiva elää jännityksessä :D

Rae esittelee mieluusti mahaansa kaikille
Rae on voinut tiineysajan hyvin. Ruoka on maistunut ja muutenkin se on ollut hyvän tuulinen oma itsensä. Lenkeillä se on alkanut itse himmailemaan tahtia, eikä se pidemmille lenkeille enää mukaan lähde. 


Pentulaatikko kasattiin työhuoneeseen, ja jatkossa perheen muut koirat eivät siellä enää sitten hengailekaan, vaan Rae saa huoneen itselleen. 
Pentujen kysyjiä on huimasti, narttu kyselyitä tulee päivittäin. Uroksia kysytään selvästi vähmmän, ja mikä pelkkiä poikia tulee niin kaikille ei ole kotia. Kotiasioita mietitään kuitenkin meillä rauhaksiin, ja keskitytään nyt ensin saamaan nämä ulos, ja mietitään sitten myöhemmin millaisia tyyppejä niistä tulikaan. Nämä lähtevät kuitenkin vain kisamielessä harrastaviin koteihin joissa on jo kokemusta koiran kouluttamisesta ja kisaamisesta. 

Rakeen Masi-poika kisasi tänään TOKOn AVO luokasta hienon ykköstuloksen :) Rakeen ekat pojat on kyllä huippukivoja tyyppejä molemmat <3

Ihana Masi (Q.Ringmaster)

Roni-isi tai ainakin omistaja Laura odottelee kanssa innoissaan pentuja maailmaan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti